Vaš dobavljač i partner koji Vam kao direktan uvoznik i distributer nudi najbolje uslove kupovine i preko 4.000 artikala na stalnim zalihama.

O nama

OFFICECOM postoji od 2001. godine. Ideja je bila da se srpskom tržištu ponude proizvodi velikog broja poznatih evropskih i svetskih proizvođača, na način kako se to radi u modernim evropskim zemljama. Istovremeno sa formiranjem lagera u Beogradu, izdat je i katalog proizvoda OFFICECOM 2001. I svaka sledeća poslovna godina bila je obeležena novim katalogom, a svaki od njih je sa sobom nosio novo iskustvo u približavanju potrebama tržišta.

Klijenti OFFICECOM-a su firme specijalizovane za snabdevanje krajnjih potrošača, knjižare-papirnice, kompjuter šopovi, lanci maloprodajnih objekata, sistemi super i hiper marketa kao i veleprodaje koje trguju najširim asortimanom kancelarijskog i školskog pribora.

Asortiman firme je napravljen sa ciljem da se direktno sa zaliha zadovolje potrebe za najtraženijim artiklima, uz mogućnost naručivanja bilo kojeg artikla iz ponude naših partnera.

Ključni elementi ponude OFFICECOM-a su:

  • VEOMA ŠIROK ASORTIMAN: 4.000 najmodernijih kancelarijskih proizvoda, koji se nalaze NA LAGERU. Izuzetan kvalitet PO POVOLJNIM CENAMA.
  • ORIGINALNE ROBNE MARKE: odaberite sa potpunim poverenjem ono što vam je potrebno iz velikog spektra kvalitetnih robnih marki koje dolaze od VODEĆIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA.
  • NAJBOLJA USLUGA ZA VAS: mi smo predani usluzi kupca i naš tim se trudi da vam u svakom trenutku pruži NAJBOLJI MOGUĆI SAVET i da to učinimo BRZO I EFIKASNO.
  • LAKO NARUČIVANJE telefonom, faksom, e-mailom, online naručivanje
  • BRZA ISPORUKA širom Srbije
  • Marketinška rešenja koja ZADOVOLJAVAJU VAŠE POTREBE. Imajte na umu da OFFICECOM svoje usluge kreira tako da odgovaraju VAMA, a ne nama (katalozi, prezentacije, promocije proizvoda...)

Tim OFFICECOM-a je mlad i dinamičan. Trudimo se da budemo poslovni, brzi, tačni, ali i opušteni u komunikaciji, kao i da nađemo vremena i za prijateljski razgovor i razmenu iskustava sa poslovnim partnerima.